Add Event Snippet here
 • LOGIN
 • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Φροντιστήρια Αγγλικών, Κέντρα Ξένων Γλωσσών, Μαθήματα Αγγλικών: Παιδικά αγγλικα A Junior, B Junior …, Εφηβικά. Δια Ζώσης στις αίθουσες μας στην Θεσσαλονίκη ή Εξ Αποστάσεως.

ΠΟΠΗ ΚΑΡΑΔΑΓΛΗ
ΠΟΠΗ ΚΑΡΑΔΑΓΛΗ
Η καλύτερη σχολή. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη.Αψογοι επαγγελματίες και πάνω από όλα άνθρωποι με μεγάλη κατανόηση...Ο Θωμάς και ο Διονύσης καταπληκτικα και ευγενικά παιδιά..Μου έλυναν αμέσως όλες τις απορίες μου στο ecdl...Και η Μάγδα με την Εύη άψογες σε όλα!!!! Ευχαριστώ πολύ.
Maria Bou
Maria Bou
Πραγματικά δεν έχω λόγια! Πήγα για πιστοποίηση Πληροφορικής, στην αρχή με επιφύλαξη και άγχος. Από το 1ο κιόλας μάθημα με την βοήθεια και την καθοδήγησή σας ένιωσα σαν να σας ξέρω χρόνια. Πολύ φιλικοί και υποστηρικτικοί, πάντα με χαμόγελο. Πέτυχα με ευκολία και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έναν από τους στόχους μου. Σίγουρα θα είστε η 1η μου επιλογή για Αγγλικά και κάποια ακόμη ξένη γλώσσα! Σας ευχαριστώ για όλα!
John
John
Παρακολούθησα μαθήματα πληροφορικής και εμεινα πολυ ικανοποιημένος από το επίπεδο αλλα και την ευγένεια των παιδιών(Θωμάς και Διονύσης).
Anastasis Karmis
Anastasis Karmis
Ευχαριστώ τον οργανισμό On Line Education για την πιστοποίηση στην Πληροφορική με χρήση του κατάλληλου διδακτικού υλικού και για την συνδρομή του προσωπικού σε ότι και αν χρειάστηκα. Ειδικότερα την κ.Λίνα στην γραμματεία για την βοήθεια της σε όλη την διαδικασία καθώς και τον κ. Θωμά χωρίς την καθοδήγηση του οποίου δεν θα είχα το αποτέλεσμα που τελικά πέτυχα.
MARINA
MARINA
Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ONLINE EDYCATION ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ. Η ΚΥΡΙΑ ΕΥΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΙΔΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΘΥΜΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΚΑΙ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΑΦΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ!!!! ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!!!!!!!
Achilleas Sps
Achilleas Sps
The best!!!

Διαβάστε όλες τις αξιολογήσεις (1000+) για εμάς και για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.


Φροντιστήρια Αγγλικών, Κέντρα Ξένων Γλωσσών: Μαθήματα Αγγλικών. Παιδικά και εφηβικά τμήματα A Junior, B Junior έως Lower, Proficiency, στις αίθουσες μας στην Θεσσαλονίκη.

Εμπιστοσύνη και Επιτυχία:

Χιλιάδες σπουδαστές μας εμπιστεύονται κάθε χρόνο.
Έχουμε τον τρόπο μας… για την Επιτυχία σας!
Ελάτε να γνωριστούμε και να σχεδιάσουμε το κοντινό μεγάλο σας βήμα στη ζωή.

Η Αγγλική είναι αναμφισβήτητα η παγκόσμια γλώσσα και η γνώση της απαραίτητο εφόδιο για κάθε νέο άνθρωπο. Τα σχολεία μας, εδώ και 22 χρόνια, ξεχωρίζουν για τη σημαντική συνεισφορά τους στη διδασκαλία των Αγγλικών.

Διαβάστε τις κριτικές για εμάς και για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα στο Google Reviews
και FaceBook https://www.facebook.com/pg/OnlineEducationGr/reviews/)

Επικοινωνία:

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα «Εκδηλώση Ενδιαφέροντος» και ένας εκπαιδευτικός σύμβουλος θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για την εκπαίδευση του παιδιού σας. (Τούμπα, Χαριλάου, Πυλαία, Αλ Παπαναστασίου και Μπότσαρη, Ντεπό )
Θεσσαλονίκη:

Αλ Παπαναστασίου 90 +30 2310 989 242.
Ν. Πλαστήρα 11 +30 2310 989 252


Πού θα παρακολουθήσω τα μαθήματά μου:

Ο εκπαιδευτικός όμιλος OnLine Education  σας παρέχει την δυνατότητα εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας, δια ζώσης στις αίθουσες μας (Τούμπα, Χαριλάου, Πυλαία, Αλ Παπαναστασίου και Μπότσαρη, Ντεπό) ή εξ αποστάσεως με την χρήση της πλατφόρμας ψηφιακής εκπαίδευσης του, μέσω του εξειδικευμένου προσωπικού που διαθέτει.


Φροντιστήρια Αγγλικών, Κέντρα Ξένων Γλωσσών OnLine Education:


Αλ. Παπαναστασίου 90 , Θεσσαλονίκη.
Τηλ 2310 989 242

Νικολάου Πλαστήρα 11, Θεσσαλονίκη.
Τηλ 2310 989 252
Έναρξη Μαθημάτων:

Νέα τμήματα Σεπτέμβριος 2023.

Για τα Αγγλικά οι μαθητές ενδείκνυται να παρακολουθούν ως εξής:

 • Τμήματα Kids (A Junior, B Junior …)  για παιδιά της πρώτης δημοτικού
 • Τμήματα Juniors (A Junior, B Junior …) για παιδιά των πρώτων τάξεων του δημοτικού
 • Τμήματα Seniors για παιδιά των μεσαίων και τελευταίων τάξεων του δημοτικού
 • Τμήματα Exams για απόκτηση πιστοποιητικών γλωσσομάθειας

Εκδηλώση Ενδιαφέροντος:

Ονοματεπώνυμο*:
Κινητό*:
 
Παρακολούθηση Μαθημάτων*:
Email*:
 
Μαθήματα για:
Επιθυμητή Ημερομηνία Έναρξης:
 
Σχόλια:
 Περιγραφή Προγράμματος Αγγλικών (Παιδικά και εφηβικά) και τρόπος εκπαίδευσης:

Πρόκειται για έναν επικοινωνιακό τρόπο διδασκαλίας (Communicative Approach) που εντάσσεται σε όλα τα επίπεδα της εκπαιδευτικής διδασκαλίας από A Junior, B Junior έως Lower, Proficiency. Στόχο έχει τη σωστή εκμάθηση της ξένης γλώσσας με ευχάριστο και εύκολο τρόπο.
Κάθε χρόνο οι μαθητές μας εντυπωσιάζουν τους γονείς τους με την ικανότητά τους να μιλούν την Αγγλική γλώσσα με υπέροχη προφορά.

Η επιτυχία του συστήματος αυτού βασίζεται στο πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό (βιβλία, CDs, DVDs και software για διαδραστικό πίνακα για όλα τα βιβλία) του εκδοτικού μας οίκου  MM Publications, αλλά και στην αξιοποίηση των πιο σύγχρονων τεχνολογικών μέσων. Υπάρχουν διαδραστικοί πίνακες σε όλες τις τάξεις, ώστε το μάθημα να γίνεται οπτικοακουστικά, γεγονός που το καθιστά περισσότερο επικοινωνιακό και αυξάνει την προσοχή και το ενδιαφέρον των μαθητών. Επίσης, οι ειδικά εκπαιδευμένοι και συνεχώς καταρτιζόμενοι καθηγητές μας στηρίζουν και ενισχύουν τα μέσα αυτά. Σε μια συνεχώς εξελισσόμενη πορεία, τα tablets δε θα μπορούσαν να μην πάρουν τη θέση τους στην τάξη. Σε τακτά χρονικά διαστήματα, στα πλαίσια της επανάληψης, ο καθηγητής μοιράζει tablets σε όλους τους μαθητές της τάξης του. Έτσι αξιοποιείται η κλίση των παιδιών προς τα σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα, ώστε να δημιουργείται κατάλληλο περιβάλλον για την κατανόηση και αφομοίωση της πληροφορίας. Παράλληλα, ενισχύεται η ικανότητα συγκέντρωσης των μαθητών με επιπλέον ερεθίσματα.

Επιπροσθέτως, το σύστημά μας εμπλουτίζουν η δημιουργία θεατρικών ομάδων, η προβολή ταινιών, κ.ά. (βιωματικός τρόπος διδασκαλίας).

Νοιαζόμαστε για τα παιδιά σας, σε όλα τα στάδια της εκπαίδευσης τους:

 • • Tηρούμε τα νέα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.
 • • Κλειστά τμήματα – Group (Κατά μέσο όρο 5 άτομα).
 • • Καθηγητές native speakers με εμπειρία 5– 30 ετών στην διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας.
 • • Τμήματα Παιδικά και εφηβικά.
 • • Διάρκεια Προγράμματος 8 μήνες. (2-9 ακαδημαϊκές ώρες την εβδομάδα).
 • • Τα παιδιά και οι έφηβοι εντάσσονται σε ένα πρόγραμμα με συγκεκριμένη δομή και πλάνο ύλης.
 • • Άριστα ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις (Lower – Proficiency).
 • • Τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στα δια ζώσης κλειστά τμήματα.
 • • Πρωτοποριακά και μοναδικά ηλεκτρονικά συστήματα εκπαίδευσης.
  • • Παρακολούθηση προόδου μαθητή από τον ίδιο και από τους κηδεμόνες από το σπίτι, την εργασία, το εξωτερικό.
  • • Επαναληπτικά μαθήματα μέσω υπολογιστή για τους μαθητές μας.
   • • Χάσατε ένα μάθημα αγγλικών;
    Μπορείτε να το αναπληρώσετε όποτε θέλετε και όσες φορές θέλετε.
   • • Τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τα μαθήματα των αγγλικών τους και βιντεοσκοπημένα.
  • • ΟΛΑ τα μαθήματα διεξάγονται με Διαδραστικούς Πίνακες.
  • • Μαθήματα και με Tablets.
ΑΓΓΛΙΚΑ:

Με πάνω από 1 δισεκατομμύριο ομιλητές σε όλο τον κόσμο και αποτελώντας την επίσημη γλώσσα σε πάνω από 60 χώρες, η αγγλική έχει καταστεί η πιο διαδεδομένη γλώσσα. Προαπαιτείται στην εύρεση εργασίας, όπως και στις μεταπτυχιακές σπουδές αλλά και στην γενικότερη επικοινωνία των ανθρώπων τόσο σε καθημερινό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο εκπαιδευτικός όμιλος OnLine Education  σας παρέχει την δυνατότητα εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας, δια ζώσης ή εξ αποστάσεως μέσω του εξειδικευμένου προσωπικού που διαθέτει.

Ο εκπαιδευτικός όμιλος OnLine Education σας παρέχει ένα πλήρες πρόγραμμα εκμάθησης σε όλα τα στάδια της γλώσσας.

Αρχάρια γνώση της Αγγλικής Γλώσσας Α1 (A1 Beginners):

Απευθύνεται σε άτομα που δεν έχουν καμία επαφή με την γλώσσα. Μέσα από αυτό το επίπεδο ο μαθητής θα είναι σε θέση να κατανοήσει και να χρησιμοποιήσει καθημερινές εκφράσεις και στοιχειώδεις φράσεις που αποσκοπούν στην ικανοποίηση απτών και συγκεκριμένων αναγκών. Επιπλέον θα μπορεί να συστηθεί και να συστήσει καθώς επίσης και να ανταποκριθεί σε  ερωτήσεις και απαντήσεις οι οποίες θα αφορούν προσωπικές πληροφορίες. Στο τέλος θα είναι σε θέση να επικοινωνεί με απλό τρόπο υπό τον όρο ότι ο συνομιλητής είναι πρόθυμος να βοηθήσει μιλώντας αργά και καθαρά.
Τα πτυχία που προσφέρονται στο συγκεκριμένο επίπεδο είναι τα εξής:
LanguageCert LTE (0-19)
Edexcel LA1(A1)
IELTS 1.0-2.0, ΚΠΓ Α1

 

Στοιχειώδης γνώση της Αγγλικής Γλώσσας Α2 (Intermediate):

Σε αυτό το επίπεδο ο μαθητής μπορεί να κατανοήσει προτάσεις και εκφράσεις που χρησιμοποιούνται συχνά και που αφορούν ζητήματα άμεσου ενδιαφέροντος, όπως στοιχειώδεις προσωπικές και οικογενειακές πληροφορίες, αγορές, τοπική γεωγραφία και εργασία. Επίσης θα έχει την δυνατότητα να επικοινωνήσει σε περιπτώσεις που απαιτούν απλή και άμεση ανταλλαγή πληροφοριών για οικεία και συνήθη θέματα. Τέλος, θα έχει την ικανότητα να περιγράψει με απλούς όρους το παρελθόν του, το κοντινό του περιβάλλον όπως επίσης και ζητήματα άμεσης ανάγκης.
Τα πτυχία που προσφέρονται στο συγκεκριμένο επίπεδο είναι τα εξής:
LanguageCert LTE (20-39)
Cambridge KET, Edexcel L1(A2)
IELTS 2.5-3.5
ΚΠΓ Α2

 

Μέτρια γνώση της Αγγλικής Γλώσσας B1 (Β1 Pre-Lower):

Το συγκεκριμένο επίπεδο αποτελεί την χρονιά πριν τις εξετάσεις lower οπότε και θα πρέπει να μπουν οι βάσεις για την κατάλληλη προετοιμασία η οποία και θα οδηγήσει στην επιτυχία. Σε αυτό το στάδιο ο μαθητής θα μπορεί πλέον να κατανοήσει τα κύρια σημεία συνήθους και σαφούς πληροφορίας για οικεία θέματα εργασίας, σχολείου και ελεύθερου χρόνου. Εκτός αυτού, θα είναι σε θέση να χειριστεί τις περισσότερες των περιπτώσεων που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην περιοχή όπου ομιλείται η γλώσσα. Επιπλέον θα μπορεί να παράγει απλά δομημένο κείμενο για οικεία ή ενδιαφέροντα για τον χρήστη θέματα και να περιγράψει εμπειρίες και γεγονότα, όνειρα και φιλοδοξίες καθώς και να αιτιολογήσει και να εξηγήσει με συντομία απόψεις και σχέδια.
Τα πτυχία που προσφέρονται στο συγκεκριμένο επίπεδο είναι τα εξής:
LanguageCert LTE (40-59)
Cambridge IELTS 4.0-5.0
Cambridge PET
Cambridge BEC Preliminary
TOEFL 45-59
TOEIC (405-500)
Michigan BCCE, Edexcel L2(B1)
City&Guilds  Achiever
ΚΠΓ Β1

Καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας B2 (Lower):

Μέσω του συγκεκριμένου επιπέδου ο μαθητής θα μπορέσει να αναπτύξει τις γραπτές αλλά και τις προφορικές του δεξιότητες. Μπορεί να κατανοήσει τις κύριες ιδέες ενός περίπλοκου κειμένου για αφηρημένα θέματα και μη , καθώς και τεχνικής συζήτησης του τομέα της ειδίκευσης του. Ως ένα βαθμό μπορεί να συνεννοείται με ευφράδεια και αυθορμητισμό με native speakers. Είναι επίσης σε θέση να παράγει σαφές και λεπτομερές κείμενο για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και να εξηγήσει μια άποψη επίκαιρου ενδιαφέροντος προβάλλοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των εναλλακτικών λύσεων.
Τα πτυχία που προσφέρονται στο συγκεκριμένο επίπεδο είναι τα εξής:
Cambridge FCE
LanguageCert LTE (60-74)
Cambridge IELTS 5.5-6.5
Cambridge PET
Cambridge BEC Preliminary
TOEFL 60-79,
TOEIC (505-780),
Michigan ECCE
Edexcel L3(B2
City&Guilds  Communicator
ΚΠΓ Β2

 

Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας C1 (Advanced):

Αποτελεί την χρονιά προετοιμασίας για το Proficiency. Σε αυτό το επίπεδο ο μαθητής θα έχει πλέον την δυνατότητα να κατανοήσει απαιτητικά κείμενα διακρίνοντας το υποκρυπτόμενο νόημα, να εκφραστεί αυθόρμητα και με ευφράδεια και να χρησιμοποιήσει τη γλώσσα ευέλικτα και αποτελεσματικά για κοινωνικούς, ακαδημαϊκούς και επαγγελματικούς σκοπούς. Θα μπορεί επίσης να  παράγει σαφές, καλοδιατυπωμένο και λεπτομερές κείμενο για περίπλοκα θέματα, επιδεικνύοντας ελεγχόμενη χρήση συνδετικών φράσεων και λογικών δομών.
Τα πτυχία που προσφέρονται στο συγκεκριμένο επίπεδο είναι τα εξής:
Cambridge CAE
LanguageCert LTE (75-89)
Cambridge IELTS 7.0-8.0
Cambridge PET
Cambridge BEC Preliminary
TOEFL 80-99
TOEIC (785-920)
Michigan ALCE
Edexcel L4(C1)
City&Guilds  Expert
KΠΓ Γ1

 

Άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας C2 (Proficiency):

Αποτελεί το τελευταίο στάδιο εκμάθησης της γλώσσας. Εδώ ο μαθητής θα έχει την ικανότητα να κατανοήσει με ευκολία γραπτό και προφορικό λόγο καθώς  και να συνοψίσει πληροφορίες από διάφορες προφορικές και γραπτές πηγές, αναδομώντας επιχειρήματα και αφηγήσεις με λογικό ειρμό. Μπορεί επίσης να εκφραστεί αυθόρμητα, επακριβώς και με ευφράδεια, ξεχωρίζοντας τις λεπτότερες νοηματικές αποχρώσεις σε περίπλοκες καταστάσεις.
Τα πτυχία που προσφέρονται στο συγκεκριμένο επίπεδο είναι τα εξής:
Cambridge CPE
LanguageCert LTE (90-100)
Cambridge IELTS 8.5-9.0
TOEFL 100-120
TOEIC (925-990)
Michigan ECPE
Edexcel L5(C2)
City&Guilds  Mastery
KΠΓ Γ2

Διεύθυνση

Αθήνα
+30 2102208454
athina@online.edu.gr

Θεσσαλονίκη
+30 2310989242
Αλ. Παπαναστασίου 90 & Μπότσαρη
thessaloniki@online.edu.gr
 
top
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Οnline.Edu.gr©2024
X