• LOGIN
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Δωρεάν Μαθήματα Πληροφορικής. Εξ αποστάσεως εκπαίδευση με Δια ζώσης πρακτική εξάσκηση σε περιβάλλον εξετάσεων.

ΠΟΠΗ ΚΑΡΑΔΑΓΛΗ
ΠΟΠΗ ΚΑΡΑΔΑΓΛΗ
Η καλύτερη σχολή. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη.Αψογοι επαγγελματίες και πάνω από όλα άνθρωποι με μεγάλη κατανόηση...Ο Θωμάς και ο Διονύσης καταπληκτικα και ευγενικά παιδιά..Μου έλυναν αμέσως όλες τις απορίες μου στο ecdl...Και η Μάγδα με την Εύη άψογες σε όλα!!!! Ευχαριστώ πολύ.
Maria Bou
Maria Bou
Πραγματικά δεν έχω λόγια! Πήγα για πιστοποίηση Πληροφορικής, στην αρχή με επιφύλαξη και άγχος. Από το 1ο κιόλας μάθημα με την βοήθεια και την καθοδήγησή σας ένιωσα σαν να σας ξέρω χρόνια. Πολύ φιλικοί και υποστηρικτικοί, πάντα με χαμόγελο. Πέτυχα με ευκολία και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έναν από τους στόχους μου. Σίγουρα θα είστε η 1η μου επιλογή για Αγγλικά και κάποια ακόμη ξένη γλώσσα! Σας ευχαριστώ για όλα!
John
John
Παρακολούθησα μαθήματα πληροφορικής και εμεινα πολυ ικανοποιημένος από το επίπεδο αλλα και την ευγένεια των παιδιών(Θωμάς και Διονύσης).
Anastasis Karmis
Anastasis Karmis
Ευχαριστώ τον οργανισμό On Line Education για την πιστοποίηση στην Πληροφορική με χρήση του κατάλληλου διδακτικού υλικού και για την συνδρομή του προσωπικού σε ότι και αν χρειάστηκα. Ειδικότερα την κ.Λίνα στην γραμματεία για την βοήθεια της σε όλη την διαδικασία καθώς και τον κ. Θωμά χωρίς την καθοδήγηση του οποίου δεν θα είχα το αποτέλεσμα που τελικά πέτυχα.
MARINA
MARINA
Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ONLINE EDYCATION ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ. Η ΚΥΡΙΑ ΕΥΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΙΔΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΘΥΜΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΚΑΙ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΑΦΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ!!!! ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!!!!!!!
Achilleas Sps
Achilleas Sps
The best!!!

Διαβάστε όλες τις αξιολογήσεις (1000+) για εμάς και για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.


ECDL πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο.
Δωρεάν μαθήματα πληροφορικής.

Δωρεάν Πρόγραμμα Μαθημάτων Πληροφορικής (Μαθήματα Υπολογιστών), Ενηλίκων. Επιδοτούμενο από τον εκπαιδευτικό όμιλο OnLine Education
Ημερομηνία Καταχώρησης:

Δωρεάν μαθήματα Πληροφορικής Εξ αποστάσεως – με Δια ζώσης πρακτική εξάσκηση σε περιβάλλον εξετάσεων (Microsoft Windows10Microsoft Office 2019: Word 2019, Excel 2019, Internet 2019, PowerPoint 2019, Access 2019), ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ καθοδήγηση 8 ειδικευμένων ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ, για την απόκτηση αναγνωρισμένης πιστοποίησης πληροφορικής. (Πιστοποίηση από εξεταστικό φορέα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π, υπουργείου παιδείας)
Δωρεάν μαθήματα ECDL AutoCAD (Πιστοποίηση από την ECDL).
Δικαιούχοι είναι όλοι που έχουν την ανάγκη να αποκτήσουν ένα αναγνωρισμένο πιστοποιητικό.
Για τους φοιτητές, υπάρχει δυνατότητα παύσης του προγράμματος για την περίοδο της εξεταστικής.

ΔΩΡΕΑΝ Εκπαίδευση πληροφορικής. Εξ αποστάσεως, Δια ζώσης ή Συνδυαστικά (Εξ αποστάσεως και Δια ζώσης) .


Παρακολουθείστε Βίντεο Παρουσίασης Εξ αποστάσεως εκπαίδευσης:Δηλώστε Συμμετοχή:

Ονοματεπώνυμο*:

Κινητό*:

 
Email*:

Μαθήματα για:

 
Επιθυμητή πόλη Εξέτασης:

Επιλογή εκπαίδευσης:

 
Πόλη διαμονής*:

Σχόλια:

 
 


Εμπιστοσύνη και Επιτυχία:

Χιλιάδες σπουδαστές από όλη την Ελλάδα μας εμπιστεύονται κάθε χρόνο.
Εξ αποστάσεως – με Δια ζώσης πρακτική εξάσκηση σε περιβάλλον εξετάσεων.
Έχουμε τον τρόπο μας… για την Επιτυχία σας!
Ελάτε να γνωριστούμε και να σχεδιάσουμε το κοντινό μεγάλο σας βήμα στη ζωή.

Διαβάστε τις κριτικές για εμάς και για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα στο Google ReviewsΕπικοινωνία:

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα «Δηλώστε Συμμετοχή» και Κλείσε Θέση.
Αθήνα:  +30 2102208454 
Θεσσαλονίκη:  +30 2310989242


Εξετάσεις:

Ο εκπαιδευτικός όμιλος OnLine Education με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνει ότι σύμφωνα με το ΦΕΚ.1558/17/4/2021 η διεξαγωγή εξετάσεων ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ δια ζώσης επιτρέπεται και πάλι από τις 19/04/2021.

Οι εξετάσεις διεξάγονται Δια ζώσης [Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης], σε αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ. Φορέα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (Υπ. Παιδείας), για τον ΑΣΕΠ.

Πιστοποίηση Υπολογιστών Κατάλληλη για:

Μεταπτυχιακά, ΑΣΕΠ, Αξιολογήσεις, Προκηρύξεις Θέσεων, Μετατάξεις, Ιδιωτικό Τομέα, Στρατιωτικούς, Θέσεις Εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα. Έχει δια βίου ισχύ.

Πιστοποίηση ECDL AutoCAD Κατάλληλη για:

Χρήστες που χρειάζονται τις βασικές γνώσεις σχεδίασης για τη δημιουργία αρχιτεκτονικού και μηχανολογικού σχεδίου.
Αρχιτέκτονες, μηχανικούς, ηλεκτρολόγους, διακοσμητές, σχεδιαστές,
Μεταπτυχιακά, ΑΣΕΠ, Αξιολογήσεις, Προκηρύξεις Θέσεων, Μετατάξεις,
Θέσεις Εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα. Έχει δια βίου ισχύ.

Άμεσα, Γρήγορα και Εξ αποστάσεως με Δια ζώσης πρακτική εξάσκηση σε περιβάλλον εξετάσεων:

icon required Εκπαίδευση στο πιο πρόσφατο Microsoft Office 2019 (Microsoft Windows10, Word 2019, Excel 2019, Internet 2019, PowerPoint 2019, Access 2019).
icon required Η Εκπαίδευση και η Μελέτη γίνεται Εξ αποστάσεως με Δια ζώσης πρακτική εξάσκηση σε περιβάλλον εξετάσεων στους χώρο μας.
icon required Ευελιξία στο ωράριο. Ελεύθερη επιλογή (24 ώρες την ημέρα 365 μέρες το χρόνο) ωραρίου και ημερών παρακολούθησης μαθημάτων. (ΧΩΡΙΣ να χρειάζεται να κλείνετε ραντεβού.)
icon required Μαθήματα διάρκειας από μία εβδομάδα έως και 3 μήνες.
icon required Διενέργεια εξετάσεων: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης κάθε εβδομάδα.
icon required 100% επιτυχία.

Εξετάσεις:

icon required Εξετάσεις στο πιο πρόσφατο Microsoft Office 2019 (Microsoft Windows10, Word 2019, Excel 2019, Internet 2019, PowerPoint 2019, Access 2019)
icon required Ένας υποψήφιος την ίδια ημέρα μπορεί να εξεταστεί έως και σε έξι (6) διαφορετικές ενότητες.
icon required Απεριόριστες Δωρεάν επανεξετάσεις σε περίπτωση αποτυχίας.
icon required Για κάθε ενότητα (Windows10, Word 2019, Excel 2019, Internet 2019, PowerPoint 2019, Access 2019) που θα παρακολουθήσετε η συμμετοχή στις εξετάσεις, στον φορέα που θα του υποδειχθεί, είναι υποχρεωτική.

Πότε και που θα παρακολουθήσω τα μαθήματα:

icon required Τα μαθήματα γίνονται Εξ αποστάσεως με Δια ζώσης πρακτική εξάσκηση σε περιβάλλον εξετάσεων.

icon requiredΔιενέργεια εξετάσεων:Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης

Εκπαιδευτικός όμιλος OnLine Education:

  • Eξ αποστάσεως εκπαίδευση από τους ειδικούς με το όνομα … OnLine Education.
  • Για εμάς η εξ αποστάσεως εκπαίδευση ΔΕΝ ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2020 … Ο Εκπαιδευτικός όμιλος OnLine Education, παρέχει εξ αποστάσεως εκπαίδευση από το 2003.
  • Επιλέγω τους ειδικούς … Επιλέγω τους έμπειρους … Δεν κάνω πειράματα με την εκπαίδευση.
  • Είμαστε πάντα δίπλα σας σε όλα τα στάδια της εκπαίδευση σας … και έχουμε την εμπειρία.

Περιέχει βίντεο μαθημάτων, ασκήσεις για κάθε μάθημα και επαναληπτικά τεστ. Όλες οι ασκήσεις πιστοποίησης διαθέτουν in-ATES αυτόματη βαθμολόγηση ενώ κάθε άσκηση έχει το δικό της ξεχωριστό βίντεο απάντησης με την φωνή του καθηγητή ώστε να μην υπάρχουν απορίες.

Έναρξη νέων τμημάτων κάθε μέρα.

Δηλώστε Συμμετοχή στην φόρμα ή καλέστε μας
Αθήνα:  +30 2102208454
Θεσσαλονίκη:  +30 2310989242
για να κλείσετε θέση στο πρόγραμμα.

Δωρεάν Μαθήματα Πληροφορικής ECDL . Με εγγύηση επιτυχίας.

Είναι κάποιος άλλος που σας προσφέρει όλα αυτά;

icon required Εκπαίδευση και Εξετάσεις στο πιο πρόσφατο Microsoft Office 2019.
icon required Ευελιξία στο ωράριο. Ελεύθερη επιλογή ωραρίου και ημερών παρακολούθησης μαθημάτων. (ΧΩΡΙΣ να χρειάζεται να κλείνετε ραντεβού.)
icon required Εξ αποστάσεως – Δια ζώσης πρακτική εξάσκηση σε περιβάλλον εξετάσεων
icon required Δωρεάν απεριόριστες επανεξετάσεις σε περίπτωση αποτυχίας!
icon required Πιστοποιητικό αναγνωρισμένο από ΑΣΕΠ (προκηρύξεις, μετατάξεις, στρατιωτικούς, μεταπτυχιακά) σε Ελλάδα & εξωτερικό, χωρίς ημερομηνία λήξης.
icon required Στο πιο ευχάριστο και σύγχρονο περιβάλλον εκπαίδευσης της πόλης σας ή Εξ αποστάσεως.

Παράβολα πιστοποίησης:

70€ κάρτα δεξιοτήτων, 30€ κάθε ενότητα εξέτασης και έκδοσης πιστοποιητικού.
icon required Απεριόριστες ΔΩΡΕΑΝ επανεξετάσεις σε περίπτωση αποτυχίας.

Κόστος εκπαίδευσης:

icon required Εξ αποστάσεως εκπαίδευση με Δια ζώσης πρακτική εξάσκηση σε περιβάλλον εξετάσεων: ΔΩΡΕΑΝ (και οι 6 ενότητες)

* Δεν περιλαμβάνονται τα παράβολα των εξετάσεων και η συμμετοχή για τον υποψήφιο είναι υποχρεωτική στον φορέα και στο εξεταστικό κέντρο που θα του υποδειχθεί.

Τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για την εγγραφή σας στην Εξ αποστάσεως εκπαίδευση με Δια ζώσης πρακτική εξάσκηση σε περιβάλλον εξετάσεων:

Θα πρέπει να μας αποστείλετε ηλεκτρονικά τα παρακάτω δικαιολογητικά στο email: ecdl@online.edu.gr. (Σκαναρισμένα ή σε φωτογραφία σε επισυναπτόμενα αρχεία)

icon required Αίτηση εγγραφής (https://online.edu.gr/files/computer_enrolment_form.pdf).
icon required Γράφετε τα Γνωστικά Αντικείμενα Πιστοποίησης που επιθυμείτε. Επιλέξτε 3 έως 6 από τα Windows, Word, Excel, Internet-Outlook, PowerPoint, Access (Γράφετε τις ενότητες που θέλετε να παρακολουθήσετε στο κείμενο του email πχ Word, Excel, Internet-Outlook)
icon required Καταθετήριο προκαταβολή (20 euro), για Παράβολα Πιστοποίησης (Στην αίτηση εγγραφής μπορείτε να βρείτε τους Λογαριασμούς τραπέζών ώστε να προχωρήσετε στην κατάθεση του ποσού).
Αιτιολογία Κατάθεσης(Αιτιολογία προς δικαιούχο) : Στο καταθετήριο, κρίνεται απαραίτητο να αναγράψετε ως αιτιολογία (Αιτιολογία προς δικαιούχο) το πλήρες ονοματεπώνυμο σας «Ονοματεπώνυμο» και «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ» (πχ «Παπαδόπουλος Γεώργιος, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ.»

Δωρεάν Μαθήματα Πληροφορικής ECDL. Με εγγύηση επιτυχίας.

Εταιρική και Κοινωνική Ευθύνη:

Από το 2010 σας προσφέρουμε εντελώς Δωρεάν Μαθήματα Πληροφορικής (Εκπαίδευση Υπολογιστών ΔΩΡΕΑΝ, Επιδοτούμενη από τον εκπαιδευτικό όμιλο OnLine Education στο Windows, Word, Excel, Internet, PowerPoint, Access, AutoCAD) για την απόκτηση αναγνωρισμένης πιστοποίησης πληροφορικής (αποδεκτή από ΑΣΕΠ, προκηρύξεις, διαγωνισμούς, Αναγνωρισμένο στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ καθώς επίσης και από τον Ιδιωτικό τομέα.)
Δικαιούχοι είναι όλοι,  που έχουν την ανάγκη να αποκτήσουν γνώσεις και ένα αναγνωρισμένο πιστοποιητικό ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα, οι υποψήφιοι αποκτούν ένα αναγνωρισμένο πιστοποιητικό πληροφορικής και μπορούν να διεκδικήσουν θέσεις εργασίας τόσο στον ιδιωτικό όσο και το δημόσιο τομέα.
Τα δίδακτρα παρακολούθησης των μαθημάτων υπολογιστών για όλους είναι Δωρεάν και επιβαρύνεστε μόνο το κόστος των εξετάσεων.
Εγγυημένη επιτυχία αποτελέσματος.
Περισσότεροι από 4.500 μαθητές έχουν εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί στο κέντρο μας!

Από το 2003 ο εκπαιδευτικός όμιλος OnLine Education είναι επίσημο εξεταστικό κέντρο της ECDL στην Θεσσαλονίκη.

Από το 2005 ο εκπαιδευτικός όμιλος OnLine Education είναι επίσημο εξεταστικό κέντρο του TOEFL.

Από το 2010 ο εκπαιδευτικός όμιλος OnLine Education είναι επίσημο εξεταστικό κέντρο του BULATS.

Από το 2016 ο εκπαιδευτικός όμιλος OnLine Education είναι επίσημο εξεταστικό κέντρο της UNICERT.

Από το 2020 έως το 2022 επίσημο εξεταστικό κέντρο της UCERT.

Από το 2016 έως το 2022 ο εκπαιδευτικός όμιλος OnLine Education συνεργάστηκε με τη UCERT, αποκλειστικό αντιπρόσωπο του Πανεπιστημίου FREDERICK της Κύπρου στην Ελλάδα για τη προώθηση των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών του

Μαθήματα Αγγλικών εξ αποστάσεως (OCN Lower B2 ή OCN Proficiency C2).
ΔΩΡΕΑΝ: Μαθήματα, Εξέταση, Επανεξέταση!
Αποδεκτό από ΑΣΕΠ με δια βίου ισχύ χωρίς ανανέωση!

Μαθήματα και Εξετάσεις Αγγλικών εξ αποστάσεως
(LTE για ΑΣΕΠ – Lower – Proficiency), από μία (1) εβδομάδα έως τρεις (3) μήνες.

LTE

Μαθήματα Αγγλικών εξ αποστάσεως:
(TOEIC® – Lower – Proficiency).
ΔΩΡΕΑΝ: Μαθήματα, Εξέταση!
Αποδεκτό από ΑΣΕΠ με δια βίου ισχύ χωρίς ανανέωση!

Μαθήματα Αγγλικών εξ αποστάσεως
(LRN – C2 Proficiency), από μία (1) εβδομάδα έως έξι (6) μήνες.

Μαθήματα Αγγλικών εξ αποστάσεως, ζωντανά μαθήματα,
(Αρχαρίων, Lower, Proficiency) – 4 έως 8 μήνες.

Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο LTE

Εξεταστικό Κέντρο ECDL

Εξεταστικό Κέντρο UNICERT

Εξεταστικό Κέντρο TOEFL ibt

Διεύθυνση

Αθήνα
+30 2102208454
athina@online.edu.gr

Θεσσαλονίκη
+30 2310989242
Αλ. Παπαναστασίου 90 & Μπότσαρη
thessaloniki@online.edu.gr
 
top
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Οnline.Edu.gr©2024
X